Кикинда на 44. Међународном сајму туризма у Београду

Да од 14. до 17. септембра буду гости Кикинде и највеће и најдуговечније овдашње туристичке манифестације „Дани лудаје“, Туристичка организација Града Кикинде позива и бројне посетиоце 44. Међународног сајма туризма у Београду. Кикинда се, у оквиру туристичке понуде Војводине, данас представља у павиљону Покрајинског секретаријата за привреду и туризам.

-Као добитници сертификата „Најбоље из Војводине“, добили смо сјајну прилику да промовишемо „Дане лудаје“ на Сајму туризма у Београду- каже за Кикиндски портал Татјана Вуковић из Туристичке организације Града Кикинде.  -Веома је посећен сајам, мноштво је гостију, како страних, тако и домаћих, и посебно је задовољство што можемо да представимо нашу манифестацију у правом светлу. Понели смо и разне аутентичне производе од лудаје из Кикинде, од наших локалних произвођача. Из Удружења жена из Иђоша донели смо ликер и пекмез од лудаје, ту је и пиво од лудаје Бир кингса, као и производи ПГ Крстоношић, Нуто Наково и други. Драго ми је да на овај начин скрећемо пажњу и одавде из Хале 1 београдског Сајма позивамо госте да нам дођу у Кикинду.

Сајам туризма у Београду траје од 23. до 26. фебруара, под слоганом „Кад је одмор, није тешко“. Војводина се у оквиру павиљона од преко 200 квадратних метара и „Винске улице“ представља разноврсним тематским садржајима у оквиру кампање под слоганом „Од класике до магије“, која одсликава њене туристичке, винске и гастрономске особености, као и мултукултуралност и мултиетничност.

 

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!