Капитални бодови ОФК Кикинде покрај Тисе: Минималцем ка врху!

Капитални, преломни јесењи бодови ОФК Кикинде покрај Тисе, који могу одредити не само први део сезоне већ и пролеће и коначан резултат на крају трке!

У 11. колу екипа из нашега града славила је минимaлним резултатом од 1:0 против Тисе у Адорјану, стрелац јединог поготка био је Александар Мирков из казненог ударца у 70. минуту, а претходно је оборен Алекса Спаић. Пре тога, у првом делу домаћин је могао повести, али и Кикинђани у два су наврата опасно узвратили. Након поготка Миркова, наша се екипа повукла, Адорјанци су притискали, углавном јалово, али једанпут били и у одличној позицији но шут је тада завршио преко пречке. Кикинђани су претили из полуконтри, задњи бедем је издржао, а на крају, тимском игром, стигли су до велике победе за позиционирање при самом врху. На трећем су месту са четири бода заостатка за водећим тандемом: румским Словеном и инђијским Железничаром.

ОФК КИКИНДА: Опарница, Бељић, Бенке (Јарић), Мирков, Ивановић, Мојсиловић, Адамовић (Ђукић), Дукић, Спаић (Попесков), Барбул (Молнар), Лолић (Чеман).

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!