KAФ „Мамути“ завршили регуларни део првенства: Заузели четврту позицију

Клуб америчког фудбала „Мамути“ у недељу је у Београду учествовао у полуфиналу Српске асоцијације америчког фудбала. Играо се регуларни део првенства у ком је било пет екипа.

-Завршили смо на четвртој позицији. У полуфиналу смо играли утакмицу са првом екипом из лиге „Вукови“ из Београда и изгубили смо резултатом 58:7. Једну екипу чинили су фудбалери „Мамута“ и „Вајлд догса“ из Новог Сада. Ово је уједно била и последња утакмица у овој сезони – рекао је Бранислав Фекете, председник КАФ „Мамути“.

Кикинђани и Новосађани заједно ће, као једна екипа, наступити на Балканској лиги.

-Наши играчи одлазе у Черевић где ће се у полуфиналу састати са „Плавим змајевима“. Показали смо да можемо  да се носимо са притиском и изненадимо противника. Надам се да ћемо тако играти и на предстојећем сусрету – додао је наш саговорник.

Управо Бранислав Фекете је тај који предводи напад и како истиче задовољан је сезоном.

-Дошли смо до полуфинала Прве лиге Србије што је велики успех за нас. У јануару смо прославили 15 година постојања и имамо регистрованих 59 сениора у овој сезони. Реч је о играчима од 16 година и навише. У категорији 15 година и млађи такође имамо  лигу. Тренинге одржавамо на стадиону ЖАК-а уторком, четвртком и суботом од 17 сати – напоменуо је Фекете.

Из клуба „Мамути“ позивају све заинтересоване да како кажу постану део племена.

А.Ђ.

Don`t copy text!