И пољопривредници у процесу регистрације могу да поднесу захтев за подстицаје

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде саопштило је данас да пољопривредни произвођачи могу да поднесу захтеве за остваривање права на подстицаје путем платформе еПодстицаји и за газдинства која су у процесу регистрације.

Како се наводи, ова могућност је обезбеђена да би се изашло у сусрет корисницима који су поднели захтев за регистрацију новог пољопривредног газдинства, а нису добили Решење о упису у Регистар пољопривредних газдинстава. Додаје се да ће обрада поменутих захтева уследити након што пољопривредна газдинства буду уписана у електронски Регистар пољопривредних газдинстава.

У саопштењу се наглашава да је потребно да се на парцелама које се налазе у пољопривредним газдинствима која су у поступку регистрације налази биљна култура и да ће само тако уписане парцеле и пре завршетка регистрације пољопривредног газдинства бити видљиве на платформи еПодстицаји и корисници ће имати могућност да поднесу захтев за подстицаје у биљној производњи.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!