3 октобра, 2023

Група „Кербер“ ужелела се Кикинде: Овде смо имали јаке фанове

„Боље да сам друге љубио“, „Светлана“, „Ратне игре“, „Свет се брзо окреће“ само су неке од легендарних песама групе „Кербер“ које ће се орити кикиндским тргом у петак увече. Љубитељи квалитетног рок звука немају ниједан разлог да сумњају да ће Нишлије врелим наступом запалити кикиндску публику која поодавно није била у прилици да их чује и види у свом граду.

-Стварно је прошло много времена од када смо свирали у Кикинди. Задњих година смо питали и менаџере зашто је то тако. Нисмо имали неки ваљан одговор. Сећања на Кикинду нису избледела јер смо имали баш јаке фанове и велику подршку публике. Надам се, да ће та узајамна енергија бити и сада- каже фронтмен и певач бенда Горан Шепа Гале за Портал Кикиндски.

Хард рок састав „Кербер“ појавио се на музичкој сцени бивше Југославије 1981. године. Публика, али и критику убрзо осваја сјајним ауторским нумерама и препознатљивим Галетовим вокалом. Наступали су широм бивше земље, али и у Грчкој, Великој Британији, СССР-у.

. Публика је ,свакако, разлог нашег дугог постојања. Без фанова, ништа нема смисла. Ту је и стална глад за свиркама, путовањем. А песме су саме нашле своју дуговечност- одговара Гале на питање о тајни дуговечности „Кербера“.

Дели наше уверење да рокенрол публика свуда уме да препозна квалитет и емоције.

-Па то и јесте срж свега. У разним земљама, где људи не знају наш језик, некако врло брзо успоставимо контакт. Па то је та мелодичност, енергија, непосредност и нешто што спаја. То је та наша моћ. Ви можете очекивати надахнут бенд, а ради се о бенду који се ужелео Кикинде – поручује фронтмен групе „Кербер“ пред наступ у Кикинди 16. септембра на 37. Данима лудаје.

(Фото: Фејсбук Кербер)

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!