1 октобра, 2023

Градски одбор СНС оштро осуђује гнусне претње убиством председнику Александру Вучићу

Градски одбор Српске напредне странке у Kикинди сматра нецивилизацијским и дивљачким да било ко у 21. веку упућује гнусне претње убиством демократски изабраном председнику Србије какав је Александар Вучић.

Очигледно је да представницима такозване „опозиције“ и њиховим пуленима из екстремистичких организација одговара стварање атмосфере страха и повратка у смутна времена њихове накарадне власти, али то се неће догодити докле год је политичара какав је Вучић као и свих нас који га безрезервно подржавамо. Могу само да прете и покушавају, али зна се како се у модерним, цивилизованим државама каква је данас Србија долази на власт – демократским изборима.

На вашу велику жалост господо, вама је и цензус од 3% мисаона именица и пуста жеља и тако ће и остати докле год се будете бавили сплеткама, интригама и претњама, а не развојем сопствене земље.

Поштовани председниче, грађани су уз Вас и деле визију развоја и сигуран пут којим Србија поносно иде, поручују из Градског одбора Српске напреднe странке.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!