Град ће добити средства за завршетак планских докумената

Град Кикинда једна је од осам локалних самоуправа у Војводини које ће добити бесповратна буџетска средства за завршетак послова на изради просторног плана града и плана генералне регулације североисточног дела Кикинде.

Покрајински секретар за урбанизам и заштиту животне средине, Немања Ерцег, уручио је у среду, у Влади АП Војводине, уговоре о суфинансирању израде планских докумената градоначелницима и представницима локалних самоуправа које су то право оствариле на конкурсу за 2022. годину.

„Уз подршку председника Александра Вучића и Владе Републике Србије, стратешки пројекти којима је обухваћена Кикинда дају нам наду да ћемо, у наредном периоду, направити још боље услове за то да млад човек апсолутно пожели да остане у Кикинди и да му створимо услове за породични живот, као и да има посао адекватан свом образовању“, поручио је градоначелник Кикинде, Никола Лукач.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!