Гламурозна свадба Кикинђанке: Цеца, Аца, Снежана и торта од 7 спратова

О незаборавном гала слављу прича се и пише. Спектакуларна свадба прелепе Кикинђанке Нине и младожење из Панчева са око 1.500 гостију уприличена је јуче на тамишком кеју. Многобројне званице забављала су најпознатија имена естрадне сцене: Цеца, Аца Лукас, Снежана Ђуришић, Шериф Коњевић, Беки Бекић, оркестар Борка Радивојевића.

Присутне је без дана оставила младеначка торта од 7 спратова, а за њено постављање био је потребан цео тим људи и више од сат времена, преносе медији истичући да је ово једна од највећих торти која је икада направљена за неко славље на нашим просторима.  Више од сто конобарa било је задужено за послужење.

Гламурозна свадба коштала је читаво богатство. Младенци су стигли у огромној лимузини са пријатељима и породицом. Поред папрених хонорара за наступе набројаних естрадних имена, како смо чули, није се штедело ни на бакшишу.

принтскрин/ ig marco_lacampanella

Ромска породица позната је Панчевцима, младожењиног оца зову „краљ бувљака”, а поред увоза текстила, бави се и градњом зграда. Запажена је била и раскошна младина венчаница и круна на глави, док доброг и веселог слављеничког расположења није мањкало.

фотo: принтскрин/instagram marko_lacanpanella

 

 

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!