Фудбалска недеља: Реми Слободе, нови тежак пораз ЖАК-а, Полетова „петарда” уз хет-трик Драганова, Башаици за чисту десетку!

Комплетирано је 25. коло на војвођанском „Истоку” односно 24. у Подручној лиги, а играно је и у најнижем рангу – Међуопштинској лиги „Кикинда-Житиште”.

На „Истоку” новокозарачка Слобода ремизирала је 1:1 (стрелац: Ђорић) с Русандом у Меленцима, а на кикиндском Вашаришту ЖАК је претрпио још једна тежак пораз, овога пута од српскоцрњанске Будућности – 1:6 (Ратко). На табели, великоселска Козара шеста је, Слобода осма, рускоселска Црвена звезда 11, а ЖАК последњи 16.

У Подручној лиги „Зрењанин”, наковачки Полет наставио је трку с Михајловчанима за друго место које доноси разигравање против другопласираног из Подручне лиге Панчево, а бориће се за пласман у Војвођанску лигу „Исток”. Наковчани су данас као домаћини савладали 5:0 (Драганов трипут, Зорић, Кубуровић /аутогол/) Црвену звезду из Војводе Степе, трећи су и имају четири бода мање од другог МСК-а, али Михајловчани имају и меч више. Тополски Напредак 2:0 (Кебић, Роцков), победио је на свом игралишту новомилошевачку Војводину, заузима на табели 10. место, а мокрински Делија, други одоздо на лествици, био је слободан у овом колу.

Коначно, у 15. колу Међуопштинске лиге, Војводина је у Башаиду 10:0 (Тодоров трипут, Марић и Винцан по двапут, Гаврић, Ранков, Сараволац), савладала састав Борца из Иђоша, водећи су Башаици на табели док су  Иђошани претпоследњи.

Д. П.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!