21 септембра, 2023

Две фирме из Кикинде помажу у санирању последица невремена

Молби из Града за помоћ у отклањању последица невремена у Бачкој Паланци и Новом Саду у којима је причињена највећа штета, одазвале су се фирма „Икић – остали завршни радови“ и „Минс Ф Груп“ из Кикинде. Обе фирме поседују дизалице са корпама, алате и раднике обучене за захтеване послове.

Никола Икић каже да је невреме у Новом Саду направило немерљиву штету и да ће отклањање последица трајати још дуго.

– Од суботе свакодневно радимо  – у Руменки, Кисачу, Новом насељу, Ветернику, Лиману, Подбари. Уклањамо делове стабала који су пали на куће, инсталације, саобраћајнице. Мислим да ће бити посла још 10-15 дана – каже Икић.

Радници „Минс Ф Групе“ прво су притекли у помоћ у Бачкој Паланци.

– Отклањали смо проблеме са струјом у Бачкој Паланци и селима, радили смо и више од 16 сати дневно. Друга екипа је била ангажована у Дунавском парку у Новом Саду и настављамо тамо да помажемо у сарадњи са „Градским зеленилом“ које је носилац посла – изјавио је Зоран Мутуц, стручни консултант у овој фирми .

Невреме са орканским ветровима брзине и до сто километара на сат, које је погодило делове наше земље 19. и 21. јула, нажалост је однело и четири живота, а у седам градова и општина у држави проглашена је ванредна ситуација.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!