„Дунав осигурање” Спортске игре младих: Чувајмо планету!

„Дунав осигурање” Спортске игре младих, у оквиру еколошке радионице „Zero Waste – буди део игре, чувајмо нашу планету” данас је организовало дружење с ученицима ОШ „Свети Сава” и мокринске ОШ „Васа Стајић”, а промоцији су присуствовали Драган Пецарски и Валентина Мицковски, градски већници те Јелена Чуданов, председница Спортског савеза Кикинде.

– Ово је вредна спона између спорта и екологије, а битно је и да се деца друже. Ми смо ту да их подржимо и упутимо да науче да воде рачуна о здравом начину живота – рекао је Пецарски.

Надовезаo се Филип Комарица, директор Спортских игара младих Дунав осигурања:

– „Дунав осигурање” и „Кока-кола”, потрудили су се да деца уживају у спортским активностима, али и да се едукују у одлагању отпада да нам наша планета не буде загађена. Поред нас и школе су то препознале, али и руководство Града Кикинде и зато смо ми одлучили да уручимо захвалницу господину Пецарском.

Светлана Мирчић Вукобрат, из реда школских организатора, закључила је:

– Свака физичка активност је пожељна, овде уз то имамо и еколошки полигон, а деца се све мање крећу и ми морамо да утичемо да се то промени, јер је веома важно у школском узрасту. Све то, такође је подржано и од стране градске управе.

Д. П.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!