Друга лига „Север” ОС Војводине на концу: Победа и пораз пред спуштање завесе

Друга лига „Север” ОС Војводине на самом је крају, а у претпоследњем колу одбојкаши Кикинде на паркету „Језера” савладали су тим Баваништа из истоименог јужнобанатског места, резултатом 3:2 док су девојке клуба с именом града поражене 3:0 у гостима од Вршца.

– Нисмо блистали на опроштају од домаће публике, али смо ипак победили, трећи смо и даље, а надам се да ћемо на тој позицији и окончати сезону, након уторка и последњег кола у којем смо гости у Новом Саду, трећој екипи Војводине – каже тренер одбојкаша Милан Радосавчев.

МОК Кикинда: Грујић, Видицки, Рајковић, Падејчев, Момчилов, Ковачев, Грујичин, Симић, Урошевић, Бошкоћевић.

У Вршцу пак Кикинђанке, које су још три кола пре краја математички испале у наш четврти степен надметања, добро су ушле у сусрет.

– Повели смо 6:0, водили и 18:12, али смо онда имали неколико лоших пријема и јалових напада и потом изгубили сет. У другом сету била је резултатаска клацкалица, а у трећем смо били под лошим утсиком из другог и све је било одлучено – вели помоћни тренер Игор Голијанин.

Сутра, од 14 сати, у дворани Хемијске школе, Кикинђанке ће се опростити од овога ранга, дочекаће Волејстарс из Кљајићева.

Кикинда 0230: Маћош, Берић, Сивчев, Ђорђевић, Сурла, Станић, Племић, Алексић, Пилиповић, Голијанин, Милић.

Don`t copy text!