21 септембра, 2023

Драган Стјепановић реизабран за председника Градског одбора Покрета социјалиста

На изборној конференцији Градског одбора Покрета социјалиста одржаној у просторијама бивше месне заједнице Браћа Лаковић, за председника тог одбора поново је изабран Драган Стјепановић, на мандат од четири године. Стјепановић је на челу кикиндског одбора ПС од 2020. године.

– Поносан сам што је градски одбор у протекле три, четири године порастао за 30 одсто. Имамо велики проценат младих чланова. Били смо ангажовани ка побољшању живота суграђана, заштити животне средине,развоју локалне инфраструктуре, заједно са нашим коалиционим партнерима из Српске напредне странке где смо спроводили политику Александра Вучића- рекао је Стјепановић, који је и координатор ПС за Севернобанатски округ.

За потпредседнике су изабрани: Марко Тадић, Горан Гатарић, Душан Џенопољац и Надежда Пролић. Скупу је присуствовао и генерални секретар странке Предраг Вулетић, председник Покрајинског одбора Палимир Тот, као и представници Градског одбора СНС.

-У години која може бити изборна за све грађане у Србији и за све странке, нама се поклопило да је изборна за наше општинске и градске организације у Војводини- указао је Тот. – Одбор у Кикинди је веома добар.  Наше опредељење је сарадња са Српском напредном странком са којом смо у коалицији. За изборе смо спремни и да се они распишу у овом тренутку- закључио је председник ПО ПС.

Палимир Тот и Драган Стјепановић

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!