Др Биљана Племић у избору за себа мед педијатра године, гласајте за њу

Компанија „Себа мед“ организује избор за педијатра године, а међу номинованим дечијим лекарима из читаве Србије је и педијатар неонатолог из Кикинде др Биљана Племић. Гласање траје до 31. децембра и организовано је на инстаграм страници себа мед. Неопходно је да у коментарима номинујете педијатра именом и презименом и установу у којој ради. Након сабирања гласова 31. децембра биће проглашен победник.

Наша суграђанка је лекар са дугогодишњим искуством, стручна, вредна и веома посвећена свом послу.

-Свака посета малих пацијената педијатру представља изазов и они у великом броју случајева реше здравствени проблем. Ипак, за све сложеније проблеме новорођенчади консултује се неонатолог чији посао траје 24 сата. Брига о бебама у неонаталном боксу зависи од заједничког ангажовања медицинских сестара и педијатара. Овај посао пун је одрицања и немерљиве среће – каже др Племић.

Др Биљана Племић напомиње да је уз несебичну помоћ педијатара др Гордане Бистричић и др Драгице Митрић на најбољи могући начин савладала све вештине. Педијатрију је учила од врхунских стручњака са београдског Института за мајку и дете, а неонатологију од најбољих са новосадског Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!