Дефибрилатор за Интензивну негу

Менаџмент фирми „Калцедонија“ и „Мекафор“ још једном је показао друштвену одговорност у средини у којој послује. Општој болници дониран је савремени дефибрилатор, вредан милион динара, који ће своје место наћи на јединици Интензивне неге. У име запослених на новом апарату захвалио је помоћник директора др Владимир Прунић.

-Дефибрилатор је апарат који спацава живот. Постојећи, који је био у Интензивној нези био је стар више од 20 година и на издисају, тако да нам је ова донација била преко потребна – казао је др Прунић.

Адриано Зони, директор „Калцедоније“ и Небојша Недељковић, директор „Мекафора“ напоменули су да ће и даље подржати овакве акције.

-У Кикинди имамо 500 радника, а са њиховим породицама то је око 1.500 људи који су повезани са нашом компанијом, а којима требају или ће требати медицинске услуге. Сматрам да је важно помоћи да здравство буде што боље опремљено – рекао је Зони.

„Мекафору“ је ово седми пут да помаже здравствене установе.

-Желимо да помогнемо Болници, а нарочито уколико ће овај апарат сутра некоме спасити живот – додао је Недељковић.

Примопредаји су присуствовали Никола Лукач, градоначелник и Саша Танацков, члан Градског већа.

-Важно нам је  што у Кикинди имамо две фирме које препознају друштвену одговорност и радо сарађују са Градом у разним акцијама – рекао је Лукач –  Ове две фирме до сада  су упутиле више од четири милиона динара донација. Хвала им у име грађана, а овако добре примере треба следити.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!