1 октобра, 2023

(ВИДЕО) „Дани лудаје“ промовисани у Суботици

Већ по традицији, наранџасти караван обилази градове и позива на „Дане лудаје“. Прва промоција наше највеће и најстарије манифестације организована је у Суботици, а најслађи и најмлађи промотери били су малишани  из вртића „Шиља“ из Нових Козараца. Обучени у плодове јесени уз песму и игру, у пратњи гајдаша и уз неизбежне колаче од лудаје позвали су Суботичане да буду наши гости од 14. до 17. септембра.

-Позивам све Суботичане да буду наши драги гости и да се увере да су Кикинђани добри домаћини, а да је наша манифестација једна од најлепших у Србији. Богат програм пратиће „Банатски фруштук“, „Европски кутак“, мерење најтеже и најдуже бундеве, концерти на Градском тргу, низ културних, али и спортских садржаја који ће окупити велики број спортиста из наше и околних земаља. Кикинда ће током четири дана са правом носити назив највеће гостинске собе Европе – рекао је Драган Пецарски, члан Градског већа на промоцији у Суботици.

Миланка Тутић, чланица Градског већа Суботице напоменула је да Суботичани и Кикинђани имају дугогодишњу одличну сарадњу.

– Ове године манифестација „Погачијада“, која се организује у Љутову, први пут ће се представити у Кикинди. На „Банатском фруштуку“ промовисаћемо традиционалну домаћу погачу са наших простора. Позивам Суботичане да дођу у Кикинду и увере се у гостопримство наших драгих пријатеља – рекла је Миланка Тутић.

Гастрономски, културни, спортски, забавни и многи други садржаји биће доступни свим гостима на 38. „Данима лудаје“.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!