Цариброд пројездио „Језером”: Крај сезоне за Галадску

Мушка стонотениска екипа Галадске онончала је сезону у другом рангу. У узвратном сусрету четвртфинала доигравања за пласман у Суперлигу, Кикинђани су вечерас у „Језеру” поражени и убедљивије (0:4) него у Димитровграду пре четири дана од Цариброда па ће гости из варошице надомак бугарске границе, борбу за елиту наставити у полуфиналу. Рајић је изгубио две, а Човић и Ђурђев по једну партију, а члан управе Галадске Ненад Ђукић напомиње да се више од овог и оваквог резултата није могло.

– Као и прошле сезоне завршавамо такмичење у овој фази, међу осам смо клубова нашег другог степена. Вечерас, због повреда, нисмо могли рачунати на Видића и Џоџу, а ни Попов није био на располагању. Да не причам да  Димитровграђани у овом тренутку заиста имају бољи састав од нашег, с двојицом квалитетних странаца, Бугара – вели Ђукић.

Циљ је, ипак, и на овај начин остварен.

– Скромни смо били јесенас, желели смо тек останак у лиги и овај пласман у четвртфинале доигравања наш је максимум у овом тренутку, имајући у виду новац којим располажемо. За улазак у елиту, а поготово изборити се потом и да се не испадне из Суперлиге, потребна су већа материјална улагања – јасан је Ђукић.

Д. П.   

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!