21 септембра, 2023

За тело утопљеника сумњају да је нестали Радован

Тело за сада НН мушкарца извучено је из мора у Грчкој у месту Сеферос, а сумња се да је у питању нестали Србин Радован Јурачић (44) из Кикинде, који је нестао 29. маја када се увече укрцао на брод у Атини до острва Кос, преноси Блиц.

Према незваничним информацијама тог листа, тело је извучено из воде на око 120 километара од Атине, а по опису одговара несталом Радовану Јурачићу. Пронађени су торба и телефон који одговарају опису који је дала породица несталог Радована, пише Блиц.

У овом тренутку није званично потврђено да је пронађено тело несталог Радована, али према првим незваничним информацијама из истраге, тетоваже на телу пронађеног мушкарца одговарају по опису тетоважама несталог Радована.

Грчка полиција наложила је обдукцију тела као и ДНК анализу, а истражује се да ли је особа чије је тело пронађено извршила самоубиство. Како сазнаје „Блиц“, грчка полиција сумња да се Јурачић утопио, а према незваничним информацијама њихове тврдње потврђује и чињеница да се тетоваже које је имао мушкарац чије је тело извучено из мора по опису поклапају са онима које је имао нестали Србин.

Тело које је пронађено у мору на 120 километара од Атине, а за које се сумња да је Радован Јурачић, Кикинђанин који је нестао пре две недеље, само пуком срећом није завршило у масовној гробници у којој грчке власти сахрањују мигранте и то зато што је имао бројаницу, наводи Блиц.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!