Бледа пролећна премијера на Градском стадиону: Реми без голова

Бледа пролећна премијера Кикинђана на домаћем терену, у другом колу наставка првенства Срлке лиге „Војводина”: ОФК Кикинда – Бечеј 0:0. У првом полувремену играло се обострано конфузно, антифудбалским резоном у ширину и унатраг, уз више јурњаве по терену него трчања. Нити наставак није донео квалитет, а тек је ближе крају капитен Кикинђана Ђукић био искоса у колико-толико изгледнијој позицији.

Да новинарске бележнице не остану потпуно празне потрудили су се, ипак, резервиста Бечејаца Митић и голман домаћина Опарница. У 83. минуту гостујући играч нашао се у зрелој прилици, али је Опарница спречио сигуран погодак. Недуго потом и недорасли арбитар Ивановић, из Новог Сада, замало да директно утиче на резултат. Кобиљски је у нападу нагазио Ђукића и нашао се у ненаданој прилици но тукао је ниско и слабо па добро постављени Опарница није имао проблем да заустави ту лопту.

На самом крају, у последњим секундама четвртог минута судијског додатка, Ђукић је упутио ударац искоса у супротан угао, голман Бечејаца Милованов био је немоћан, али се на метар испред гол-црте нашао неко од његових дефанзиваца и избио лопту у поље након чега је одсвиран и крај свеопштег мучења.

ОФК КИКИНДА: Опарница, Лукић, Бељић, Кецман (Бенке), Мирков, Ивановић, Молнар (Вемић), Живојнов (Нађпал), Рафаел, Лолић (Ђукић), Радовановић (Барбул). 

Д. П.  

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!