„Отворена врата“ суботом у војним школама

Министарство одбране позвало је све заинтересоване да у оквиру акције „Отворена врата“ посете војне школе – Војну академију, Војну гимназију и Средњу стручну војну школу „1300 каплара“ у суботу 11. фебруара, од 10 до 13 часова.

То ће бити прилика да се детаљно информишу о наставном плану и програму, смеровима, условима за живот и рад у војним школама, условима конкурса и процедурама за упис у војне школе у школској 2023/2024. години.

У учионицама и кабинетима војних школа дочекаће их кадети и ученици, као и њихове старешине и професори, спремни да одговоре на сва питања, али и представе живот и рад у војним школама.

Акција „Отворена врата“ биће организована сваке суботе током трајања конкурса, од 10 до 13 часова, закључно са суботом 25. марта.

Конкурс за упис у војне школе – Војну академију, Војну гимназију и Средњу стручну војну школу „1300 каплара“ биће отворен од 15. фебруара, а заинтересовани кандидати и кандидаткиње моћи ће да поднесу пријаве до 31. марта.

 

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!