Седећа одбојка: У конкуренцији пет клубова, Феникс трећи у Србији

Кикиндски ОКИ Феникс, такмичење у Првој лиги Србије у седећој одбојци окончао је на трећем месту, испред Смеча (Београд) и Црвенке, а иза новосадског Борца и Лакташа из Новог Београда. На крају, имали су Кикинђани исти број победа и пораза.

– Можда смо могли за нијансу боље, али поражени смо у две утакмице после пет сетова. Ипак, ово је реална позиција, јер смо целу сезону играли без неколико кључних играча. Само сазнање да нисмо комплетни, пригушило нам је амбиције, али су игре биле задовољавајуће. Надам се да ћемо следеће сезоне имати на располагању све играче и да ћемо моћи да нападнемо титулу. Осим Голијанина, који се већ прикључио екипи, на јесен очекујемо и повратак Дебељачког и Ђапе, а можда и Анђелова – каже Драгослав Ђуричин, председник Феникса.

Након првенства, Феникс је учествовао и на међународном турниру у босанскохерцеговачком граду Бугојну, а капитен Брандић и тренер Драгин били су у репрезентацији Србије на европској „Златној лиги” у главном граду БиХ, Сарајеву. Феникс је учествовао и на турниру „Трофеј Београда 24”, који су домаћини из Смеча посветили свом преминулом играчу Мирку Угрчићу.

За ОКИ Феникс у 2023/24, играли су: Брандић, Будурин, Сеторић, Стјеља, Тот, Марић, Михаљчић, Милошев, Влајков, Завишин.

Д. П.

ТВОЈ БРЗИ ИНФО и ове суботе на вашем порталу

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

Don`t copy text!