Градоначелник Лукач отворио малофудбалски турнир рекреативаца: Саборност је најважнија!

Удружење малофудбалских рекреативаца „Ветеран 1994” ове године обележева 30 година постојања, четврти пут турнир који организује има меморијални карактер и посвећен је једном од оснивача Удружења – покојном Жељку Лазићу, а данас је такмичење у Мокрину отворио градоначелник Кикинде Никола Лукач.

– Дошао сам да честитам 30. рођендан Удружењу које чува традицију и културу сећања на Жељка Лазића, њиховог пријатеља и саборца, а кроз рад окупљају и своје пријатеље из Брчког, Жомбоља и докторе са београдске ВМА. Град Кикинда подржава сва удружења и овакав вид окупљања и драго ми је да ови људи могу да рачунајау на нас, али и да кроз овај турнир промовишу оно што је најважније, а то је саборност! Сигуран сам и да ће  здравље да их послужи и да ће још много, много година да чувају сећање на свог саборца, а ми ћемо сигурно да наставимо да их подржавамо и у наредном периоду – рекао је Лукач.

Зоран Милијевић, председник Удружења „Ветеран 1994” додао је:

– Окупили смо се сви који волимо да играмо фудбал, а у педесетим и шездесетим годинама смо живота, и играмо овакве турнире по једанпут годишње у Кикинди, Жомбољу, Брчком и Београду. Захваљујем се Граду Кикинди без чије помоћи ми не бисмо могли да организујемо овај турнир.

Д. П.

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

(ВИДЕО) На 1.200 квадрата салон „Форма идеале“ у Кикинди: Прва три дана попусти за купце

  У Кикинди је отворен салон намештаја „Форма идеале“ на адреси Милоша Великог 54. Прва...

Don`t copy text!