Рукомет: Кључна јесења победа Кикинђана, порази мокринских клубова

Девојке Кикинде одрадиле су првенствене обавезе још у среду, а овога викенда играле су наше преостале екипе у три тазличита степена такмичења. Момци Кикинде били су успешни док су мокрински и мушки и женски тим поражени.

Вероватно кључну победу у првом делу сезоне уписали су рукометаши Кикинде у деветом колу северно-централне групе другог ранга надметања у Србији. Вечерас у Инђији, минималном раликом – 25:24, након напете завршнице, добили су домаћи истоимени клуб и сада су управо вечерашњем ривалу одмакли три бода, други су и даље на табели и бодовно поравнати с водећом Колубаром из Лазаревца. У суботу од 18 сати, Лавови из Бачке Паланке, екипа из доњег дела табеле, гостоваће у „Језеру”.

МРК КИКИНДА: Ђукић, Балабан, Мајкић, Лисица 4, Георгијевски, Трнинић 1, Марковић, Гамбер 1, Мишков, Врговић 3(2), Панић, Милошевић, Татари 3(2), Стојановић 3, Јовановић 7, Бошковић 3.

Девето коло било је на распореду и у степену ниже – Првој лиги Војводине, мокринска Црвена звезда поражена је 37:23 у Бачком Јарку од Младости ТСК, а у слећем колу Мокринчани, који су трећи одоздо, дочекаће последњепласирани ЖСК из Жабља. .

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ђукић, Алмаши 1, Иветић, Гаврилов, Дукатаров, Челекетић, Маркуш 1, Векић 3, Голић 5, Трнинић 1, Ковач 3, Козловачки 6(1), Блажић 3(1), Малуцков, Скубан.

И цуре из ЖРК Мокрина играле су девети меч сезоне, а на њиховом терену, у Другој лиги Војводине, надвисила их је друга екипа Темерина, резултатом 34:30. Било је ово последње коло првога дела надметања и Мокринчанке ће паузу, у лиги 10 клубова, провести на петој позицији с 10 бодова, после пет остварених победа и уз четири пораза.

ЖРК МОКРИН: Матић, Стојшић 4, Бркин 10(2), Ладичорбић 2, Вукобрат 7, Кецић 5(1), Пешић, Јовановић, Бајкин 2, Алмаши.

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

(ВИДЕО) На 1.200 квадрата салон „Форма идеале“ у Кикинди: Прва три дана попусти за купце

  У Кикинди је отворен салон намештаја „Форма идеале“ на адреси Милоша Великог 54. Прва...

Don`t copy text!