Позив на бесплатне радионице о предузетништву и програмирању

Бесплатне радионице о предузетништву и програмирању биће одржане у Кикинди наредног викенда, од 17. до 19. новембра, у Техничкој школи. Oсмишљене су као низ интерактивних предавања и тренинга.

На радионицама о предузетништву и дигиталном маркетингу полазници ће стећи потребна знања за покретање личног бизниса, писање доброг бизнис плана, као и за промоцију и маркетинг на друштвеним мрежама.

„Увод у WordPress“ је интезивна и динамична обука, на којој полазници уче да самостално креирају и одржавају свој сајт. За ову радионицу нису потребна претходна знања нити додатна опрема јер се одржава у рачунарском кабинету.

Радионице су намењене младима, а пријављивање је на овом линку.

Предавачи су програмери са дугогодишњим искуством. Радионице се одржавају по пројекту „Информатичка писменост и предузетништво – модерни алати за развој (само)запошљивости младих“ који спроводи организација Омладинско туристички кластер Срем у партнерству са школом програмирања Београдски Институт за технологију – БИТ. Пројекат финансира Министарство туризма и омладине Републике Србије. Циљ је допринос већем запошљавању и самозапошљавању младих и њиховој бољој информисаности о пословним приликама у земљи.

Прошле године кроз ове обуке je прошло више од 240 младих из Чачка, Суботице, Бора, Вршца, Пирота и Инђије.

Don`t copy text!