Промоција интерактивних „Књига са којима се расте“ у Високој школи за образовање васпитача у среду

Промоција интерактивних књига за децу едиције „Књиге са којима се расте“ ауторке др Драгане Малешевић биће одржана у среду у Високој школи струковних студија за образовање васпитача.

Наслови ових књига су „Биљке“, „Животиње наших крајева“, „Облици и бројеви“, „Откривамо чудесни свет“, „Шта све може моје тело“ и „Животиње далеких крајева“. Оне доносе издавачку новину јер књига није више само текст и илустрација, већ медиј који има звучне и видео записе QR кодова.

Књиге ове едиције утичу на дететов развој у свим доменима његове личности. У интелектуалном домену на развој способности за учење, памћење, опажање, пажњу и мишљење; у вољном домену подстичу вољу деце да уче, откривају, закључују; у емоционалном домену подстичну пријатне емоције код деце и граде позитиван однос према другима и свом окружењу; у социјалном домену развијају однос одговорног односа према другим бићима и заједници, развијају еколошку свест и подстичу децу на акције очувања средине; док у физичком домену подстичу децу на физичку активност.

Књиге доприносе развоју дигиталне компетенције деце и у складу су са Годинама узлета, новим основама рада предшколских установа. Више о овој едицији можете прочитати  ОВДЕ.

ТВОЈ БРЗИ ИНФО: Ново на Кикиндском порталу (Видео)

Погледајте преглед недељних дешавања у Кикинди- ТВОЈ БРЗИ ИНФО са Александром Станкић. Пратите нас на...

(ВИДЕО) Бачкоградиштани победници „3х3 фудбал финала Србије”

Састав из Бачког Градишта победник је „3x3 фудбал финала Србије” које је данас одржано у...

(ВИДЕО) На 1.200 квадрата салон „Форма идеале“ у Кикинди: Прва три дана попусти за купце

  У Кикинди је отворен салон намештаја „Форма идеале“ на адреси Милоша Великог 54. Прва...

Don`t copy text!