Aндреју Поповићу припала част да му првотимац КК Партизан Џејлин Смит уручи вредан чек

На јучерашњој кошаркашкој утакмици између Партизана и Реал Мадрида одиграној у оквиру 31. кола Евролиге, специјални гост КК Партизан Моцарт Бет био је најбољи млади физичар на свету, освајач златне медаље на међународној Олимпијади из физике, Андреј Поповић из Кикинде.

Поклон чек на 50.000 динара, који дарује „Адико банка“, Андреју је уручио првотимац црно белих, Џејлин Смит.

-Изузета је част бити гост овако великог спортског догађаја на златној столици у Штарк арени, посебно што смо бака и ја страствени навијачи Партизана. Атмосфера је била неописива и иако је Партизан изгубио, подршка свих који су присуствовали на утакмици била је огромна. Први пут сам, на овај начин, из првог реда, гледао неки спортски догађај и сада могу да кажем да је то прелепо искуство. Навијам да се мој тим нађе у плеј ин фази до краја сезоне – открио нам је Андреј.

Андреја и у наредном периоду очекује мноштво обавеза, завршава научни рад, овога пута из квантне физике, а припрема се и за републичко такмичење из математике које му је важно због уписа на жељени факултет. Наиме, уколико освоји високо место факултет уписује без пријемног испита. Како нам је раније открио, млади гимназијалац жели да упише астро физику.

Don`t copy text!