1 октобра, 2023

Женска АРКУС лига: ЖОРК Кикинда највероватније испала

Три кола пре краја шампионата, рукометашице ЖОРК Кикинде, у својој повратничкој сезони, највероватније, испале су из АРКУС лиге. Кикинђанке су вечерас у Бору поражене 29:25 (14:10) од истоимене екипе, која их је у директном дуелу за опстанак практично отписала из трке.

Бориле су девојке клуба с именом нашега града вечерас у рударском месту на истоку Србије и радовале сваком постигнутом поготку као да је вредан победе, али поклекле су половином наставка када су домаће стигле до осетније предности коју су потом и повећавале, а на крају и уписале тријумф изражен разликом која је била на снази и на одмору.

ЖОРК Кикинда математички још увек може до опстанка, али је вероватноћа да се то догоди, ипак, премала, а у петак, од 19 сати у „Језеру”, дочекаће новосадску Војводину.

ЖОРК Кикинда: Матић, Ал. Чубрило, Степановић, Ђукичин, Радаковић 1, Ердељан, Перовић 2, Ан. Чубрило 3, Балабан (7 одбрана), Латиновић, Сивчев 1, Стевановић, Чочај 11(6), Живков 5, Н. Чубрило 1(1), Новаков 1.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!