21 септембра, 2023

Женска АРКУС лига, три кола пре краја: Кикинђанке и математички испале

Неколико минута пре почетка вечерашње утакмице 20. кола АРКУС лиге између Кикинђанки и новосадске Војводине, рукометашице Кикинде математички су изгубиле и последњи промил наде да могу у овој сезони до опстанка.

Наиме, Наиса је у Нишу савладала тим Бора и три кола пре краја Кикинђанке су се опростиле од елите, након само сезоне проведене у њој, па меч против Новосађанки није имао такмичарског значаја, а тако ће, наравно, гледано из угла Кикинђанки бити и у преостала два кола када ће гостовати Радничком у Крагујевцу те на растанку од друштва суперлигаша дочекати аранђеловачки Бекамент.

Када је реч о вечерашњој утакмици у готово празном „Језеру”, пред 60-70 посматрача, било је на одмору 11:11, а и у наставку игре, након много обостраних погрешака и резултатских преокрета, опет је одиграно поравнато па је сусрет завршен поделом бодова – 24:24.

ЖОРК Кикинда: Матић, Ал. Чубрило 1, Сивчев 1, Ђукичин 1, Радаковић 2, Степановић, Балабан (5 одбрана), Латиновић, Стевановић (4 одбране), Чочај 12(1), Перовић 1, Попадић, Живков 2, Ан. Чубрило 1, Новаков 3.  

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!