Женска АРКУС лига: Не помаже ни промена на клупи

Рукометашице Кикинде  доживеле су у 14. колу АРКУС лиге убедљив пораз у Инђији од Железничара, резултатом 29:22. До 20. минута Кикинђанке су се држале како-тако, доста се обострано грешило и  последњи пут тада било је нерешено на мечу – 8:8, али до одмора Инђијке су начиниле серију од 6:1 и на полувремену имале  предност 14:9. Ни у наставку игре наше девојке нису озбиљније угрозиле предност домаћих, најближе су биле у 43. минуту када је Железничар водио 23:17. Тако ни промена на клупи екипе из нашег града није донела резултатски помак, али то не умањује елан новог стратега Кикинђанки Дејана Карановића.

– Актуелни првак Србије после лошијег старта сезоне вратио се у победнички ритам, а кажњавао је вечерас сваку нашу грешку. Нажалост, ово је реалност ЖОРК Кикинде у овом тренутку, али најбољи лек за излазак из сваке кризе јесте рад. Тек сам два дана с екипом, морам да спознам шта од које девојке могу да очекујем. На нама је да слажемо коцкице, будемо стрпљиви и резултати ће доћи. У овом тренутку највише ме радује повратак у екипу Теодоре Ђукичин – казао нам је тренер Карановић након утакмице.

Наредни ривал Кикинде, у суботу од 15 сати у кикиндској дворани спортова, биће Младост из Нове Пазове. Новопазовчанке имају 10 бодова, три више од претпоследње Кикинде, и налазе се на седмом месту лествице.

ЖОРК Кикинда: Матић, Ал. Чубрило, Степановић, Ђукичин, Радаковић 2, Ердељан, Перовић 2, Ан. Чубрило 3, Балабан, Митић 1(1), Латиновић, Сивчев 2, Стевановић, Чочај 8(2), Живков 4, Новаков.   

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!