3 октобра, 2023

„Зелени драгстор“ од данас и у А насељу – широк асортиман и повољнe ценe

Становници А насеља у Кикинди данас су добили трговину са изузетним избором, приступачним ценама и, што је најважније, у свом суседству, у делу града у којем је недостајао добро снабдевен прехрамбени објекат.

Осма трговинска јединица „Зеленог драгстора“ отворена је у Улици Раде Трнића 17, поред вртића „Колибри“, у просторијама у којима је некада била Месна заједница. Новоотворени објекат посетили су градоначелник, Никола Лукач и члан Градског већа задужен за привреду и инвестиције, Саша Танацков.

– Овај део Кикинде је један од најнасељенијих. Грађани су изразили потребу за једном оваквом трговином и мислим да ће им то помоћи. Истовремено, овде смо имали запуштен простор. Са послодавцем који је желео да прошири своју мрежу, договорили смо се да се управо овде отвори продавница. Уверили смо се да је добро снабдевена и да су цене повољне, разговарали смо и са купцима и они су задовољни. Надам се да ће и постојање добре трговине помоћи да  овај део града оживи и да се омогуће нова запошљавања. Оплемењујемо садржаје свих делова града, то је део зацртаних циљева да се у Кикинди живи боље – рекао је Лукач.

Лукач је додао да је градски простор издат по тржишној цени. Власник „Зеленог драгстора“, Владимир Радовановић, каже да су се потрудили да простор претворе у леп објекат, као и да је захвалан локалној самоуправи која је препознала захтеве потрошача, посебно старијих суграђана.

– Сада су и становници А насеља у прилици да се снабдевају свим што им је потребно. „Зелени драгстор“ постоји од 1995. године, када је отворена прва трговина код Суда. Ово нам је осми објекат у Кикинди, са укупно 40 запослених радника и још 16 у велетрговини – каже Радовановић. – Конкурентни смо због брзог обрта робе и ниских маржи. То смо у могућности јер, што више растемо, добијамо све боље услове од добављача, и те повољности преносимо на наше купце.

Нови, највећи објекат овог ланца, отворен је јутрос у шест, а раднике су дочекали купци из суседства, каже Дејан Угрешић, пословођа осмог „Зеленог драгстора“.

– Овде живи десетак хиљада становника и мислим да смо им олкшали снабдевање. Купци су задовољни квалитетом и, посебно, ценама.

Задовољна је и Хајналка Ђомпарин, једна од првих муштерија данас.

– Заиста нам пуно значи ова продавница – каже. – Видим да има све што нам треба.

Млада мама, Лидија Јокић, са својом бебом, такође је стигла из комшилука.

– Ово нам је сада најближе и видим да су цене повољне. Ту нам је и вртић, сада нам је све успут.

„Зелени драгстор“ у Улици Раде Трнића има радно време као и остали објекти ове трговинске мреже – сваког дана, и недељом, од 6 до 22 сата. Данас сто артикала има посебно снижене цене, а сваког месеца су акцијске цене на одређене производе, каже Владимир Радовановић.

Он је најавио да ће се мрежа продавница проширивати у граду и у селима, као и да ће, до лета, један објекат, радити 24 сата. Такође је позвао заинтересоване, пре свега искусне трговце, да се јаве у централу фирме, у Тозе Марковића 150а, уколико желе да заснују радни однос у „Зеленом драгстору“ у којем, како каже, раде задовољни трговци.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!