За викенд пет саобраћајних несрећа, две особе тешко повређене

На подручју Полицијске управе у Кикинди за дане викенда догодило се укупно пет саобраћајних незгода у којима су две особе задобиле тешке, а две лакше телесне повреде.

У незгодама је настала материјална штета у износу од 330.500 динара. Саобраћајне незгоде догодиле су се због радњи возилом и неприлагођене брзине.

Због учињених саобраћајних прекршаја, захтеви за покретање прекршајног поступка поднети су против 12 учесника у саобраћају и издат је 31 прекршајни налог. Истовремено, из саобраћаја је, због управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци, искључено 20 возача, од којих је шесторо задржано до 12 сати јер су имали више од 1,2 промила алкохола у организму.

Такође, откривено је 11 прекршаја некоришћења сигурносног појаса, 33 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возила и 36 осталих прекршаја, наводи се у саопштељу из Полицијске управе Кикинда.

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!