За викенд на подручју Кикинде: две саобраћајне незгоде и петоро повређених

На подручју Полицијске управе у Кикинди за дане викенда догодиле су се две саобраћајне незгоде у којима је пет особа задобило лакше телесне повреде. Настала материјална штета процењена је на 270 хиљада динара. Саобраћајне незгоде догодиле су се због недржања одстојања и вожње под дејством алкохола.

Због учињених саобраћајних прекршаја, захтеви за покретање прекршајног поступка поднети су против 23 учесника у саобраћају и издато је 113 прекршајних налога.

Истовремено, из саобраћаја је због управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци искључено 15 возача, од којих је четворо задржано у трајању до 12 сати јер је измерена количина алкохола у организму прелазила границу од 1,2 промила, односно, користили су недозвољене психоактивне супстанце.

Такође, откривено је 37 прекршаја некоришћења сигурносног појаса, 69 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возила и 70 осталих прекршаја.

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!