27 септембра, 2023

Вучић: Ускоро уговор за градњу брзе саобраћајнице Бачки Брег – Црња

Председник Србије Александар Вућић најавио је данас да ће ускоро бити потписан уговор за изградњу веома важне брзе саобраћајнице, тзв. смајли, за помало заборављена места у Војводини, на траси од Бачког Брега до Црње.

„Весић ради напорно по том питању, ускоро потписујемо уговор за ‘Смајли’, верујемо да ће то бити радосна вест. Потписаћемо у Сомбору или Новом Саду, а волео бих у Сомбору јер одатле почињу радови. То ће изаћи преко 1,5 милијарди евра. То је Бачки Брег, Сомбор, Кула, Врбас, Србобран, Бечеј, Нови Бечеј, Кикинда, Црња, јер Румуни преко пута Црње праве свој прелаз, а не преко пута Накова. То ће бити брза саобраћајница која ће бити северна тангента Србије , нагласио је Вучић.

Председник Србије је рекао да ће та саобраћајница омогућити долазак свим инвеститорима у помало заборављена места у Војводини, а посебно у средњем и северном Банату, али и у Западнобачком округу у целини, и делу Јужнобачког округа.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!