27 септембра, 2023

Вучић предложио Вучевића за наследника у СНС

КРАГУЈЕВАЦ – Председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић предложио је на ванредној скупштини странке у Крагујевцу за свог наследника Милоша Вучевића.

Нагласио је да у тренутку када се он налази на месту на коме је био и Томислав Николић који му је предавао палицу странке, да не може да искаже колико је поносан што је водио најбољу странку у земљи.

„Знам колико волим странку“, рекао је Вучић за Вучевића и нагласио да га зна као човека оданог СНС из добре породице, али и посвећеног идеји самосталне независне и просперитетне Србије.

„Верујем да ће уз нашу подршку моћи да да још више“, рекао је он.

„Хвала вам за ових 11 година најпоноснији сам што сам водио СНС, све вас много волим“, рекао је Вучић који је испраћен уз громогланси аплазу.

Највећа мука у наредном периоду биће тешка ситуација на КиМ

Вучић је изјавио да ће у наредном периоду највећа мука која предстоји бити тешка ситуација на Косову и Метохији јер „Запад хоће да прихватимо нову реалност“.

„Тешка је ситуација на КиМ, албански режим у Приштини проводи прави терор против нашег народа и неки се праве невешти и наивни, а њихова је намера, говорим Западу, да тобож изађу са саопштењем против њих и тиме нас тобож задовоље, а да у ствари ми морамо да се помиримо са оним што се назива нова реалност, нова стварност, а која не иде српском народу у прилог и супротна је свим потписаним споразумима и међународно јавно правним актима и нормама“, рекао је Вучић.

Истакао је да ће отпор српског народа бити све снажнији и јачи, надам се мирним и демократским средствима.

„Уколико буду нападнути, сасвим сам сигуран да ће се Срби бранити, а што се државе тиче биће уз свој народ, као што ће бити и СНС. Не смемо да дозволимо протеривање српског народа никада више“, поручио је Вучић.

(Танјуг)

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!