Војвођански „Исток”: Слобода славила, Козара и ЖАК без бодова

У 10. колу војвођанског „Истока”, Слобода је у Новим Козарцима савладала 2:1 меленачку Русанду, великоселска Козара препустила је бодове Јединству у Влајковцу, поразом од 3:2, а ЖАК је у Српској Црњи изгубио 1:0 од Будућности.

На новокозарачком „Илији Пантелићу”, у 28. минуту голман гостију Мијатов одбранио је пенал Ковачевићу, али је из одбитка домаћи играч ипак погодио за вођство. До одмора казнени ударац и на супротној страни но голман Ћирић преломио је меч у корист Слободе. Одбранио је најпре шут С. Станковићу, а када је судија поновио извођење, Вукоје је покушао променом угла, али је Ћирић и њега прочитао. У наставку Галић је, у 62. минуту, дуплирао предност, пошто га је Вокић упослио у празан простор, а Меленчани су након више промашених шанси постигли погодак у судијској надокнади, Оџин је ублажио пораз.

СЛОБОДА: Ћирић, Лисица, Богојевић, Д. Марковић (Ступар), Галић (Б. Марковић), Поповић, Вокић, Зељковић, Лабус (Благојевић), Д. Ћосић (Б. Ћосић), Ковачевић (Радулашки ).

На југу Баната, с два гола, у стрелце се уписао Козарин Кочиш.

КОЗАРА: Шево, Јелача, Терзин, Лисица, Рофа, Јовандић, Латиновић (Лајић), Спахић (Карановић), Кондић (Томић), Петровић, Кочиш.  

У Српској Црњи, ЖАК је капитулирао у 52. минуту.

ЖАК: Живков, Крнић (Фучак), Кнежевић, Рељић, Коцкар, Утржен (Атанасковић), Радивојац, Стојков, Пенавски, Лакић (Баба), Будаи.

Сутра, од 15 сати, на терен ће и четврти наш клуб у овом рангу. Црвена звезда, у Руском Селу, дочекаће БАК-а из Беле Цркве.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!