Војвођански „Исток”: Козара уверљива код куће, реми Звезде на страни

Седмо коло било је на распореду и у Војвођанској лиги „Исток”, данас је одиграно пет мечева, а на терену су од наших клубова били фудбалери Козаре, 5:2 савладали су у Великом Селу тим Бегеја из Житишта, те Црвена звезда која је ремизирала 1:1 с Полетом у Идвору.

Великоселци су водили 3:0 головима Кочиша (два) и Петровића, до одмора Житиштани су смањили с пенала, а почетком наставка и пришли на минус један. На 4:2 повисио је Петровић, а коначан исход поставио је гост  Мијатовић који је аутоголом донео уверљиву победу Козари.

Рускоселци пак губили су у Идвору, у надоканди првога дела, преко Цвијановића, који је био сигуран из казненог ударца, стигли су до изједначења које је остало на снази до краја.

Сутра, од 15.30 сати, ЖАК ће на кикиндском Вашаришту одмерити снаге с ковинским Радничким, а новокозарачка Слобода гостоваће Младости у Омољици.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!