Војвођанскa лига „Исток”: Победа Рускоселаца, потоп Новокозарчана и ЖАК-а

Комплетирано је 27. коло Војвођанске лиге „Исток”, а данас од три наша клуба једино су победили фудбалери рускоселске Црвене звезде, 2:0 добили су код куће перлешку Војводину. Новокозарачка Слобода и кикиндски ЖАК високо су поражени истим резултатом – 4:0, од Борца у Старчеву односно Јединства у Банатском Карађорђеву.

У Руском Селу, у дуелу равноправних ривала, играло се углавном између два шеснаестерца. На почетку другога полувремена сусрет је на десетак минута прекинут због провале облака, а нити наставак није донео било какву промену. Тако је било све до 70. минута, када је млађани Бајић изванредним ударцем с двадесетак метара, након што му је наишао одбитак, забио у горњи угао гостију. У 80. минуту све је одрадио Зечевић, убацио према Цвијановићу, испред којега је интервенисао Мишић но истовремено и проследио лопту у своју мрежу за коначан исход.

ОФК Кикинда јуче је математички, три кола пре краја сезоне, осигурала повратак у Српску лигу „Војводина”, има тренутно 64 бода. Слобода је трећа с 51, Црвена звезда пета са 46, Козара девета с 35, а ЖАК 13. с 28 бодова.

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....