Власник телевизије „Пинк“ Жељко Митровић објавио да ће, у року од десетак дана, укинути „Задругу“

БЕОГРАД – Власник телевизије „Пинк“ Жељко Митровић написао је на свом Инстаграм налогу да је, на препоруку председника Републике Србије Александра Вучића, донео одлуку да у року од десетак дана, укине ријалити програм “Задруга”.

„На препоруку председника Србије Александра Вучића, донео сам одлуку да у најкраћем могућем року, не дужем од десетак дана, укинем ријалити програм “Задруга”. Верујем да је јединство Србије и процена Председника Републике, важнија од сваке врсте интереса Пинка и мог личног интереса“, написао је Митровић на Инстаграм налогу.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је синоћ да је током разговара са власником Пинка Жељком Митровићем рекао да један део грађана Србије сматра да ријалити није добра ствар и да размотри могућност да га укине.

(Танјуг)

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!