27 септембра, 2023

Власник телевизије „Пинк“ Жељко Митровић објавио да ће, у року од десетак дана, укинути „Задругу“

БЕОГРАД – Власник телевизије „Пинк“ Жељко Митровић написао је на свом Инстаграм налогу да је, на препоруку председника Републике Србије Александра Вучића, донео одлуку да у року од десетак дана, укине ријалити програм “Задруга”.

„На препоруку председника Србије Александра Вучића, донео сам одлуку да у најкраћем могућем року, не дужем од десетак дана, укинем ријалити програм “Задруга”. Верујем да је јединство Србије и процена Председника Републике, важнија од сваке врсте интереса Пинка и мог личног интереса“, написао је Митровић на Инстаграм налогу.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је синоћ да је током разговара са власником Пинка Жељком Митровићем рекао да један део грађана Србије сматра да ријалити није добра ствар и да размотри могућност да га укине.

(Танјуг)

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!