Виртуелни сајам запошљавања – кликом до шансе за посао

Национална служба за запошљавање (НСЗ) организује Виртуелни сајам запошљавања коришћењем иновативне интернет технологије која обезбеђује једноставан приступ и виртуелно окружење прилагођено корисницима. Сајам се одржава онлајн, у четвртак, 30. новембра, од 10 до 16 сати. Регистрација се обавља овде.

На Сајму могу да учествују сви незапослени, без обзира на то да ли се налазе на евиденцији НСЗ. Регистрација на веб платформи је једноставна, корисници добијају лични налог за будућа приступања платформи на којој је обезбеђена политика приватности.

Поред могућности да директно разговарају са послодавцима из бројних компанија које ће бити присутне на платформи (чет опција, кликом на штанд са називом компаније), тражиоци посла моћи ће да сазнају како се пише радна биографија и да се директно пријаве на понуђене послове.

Сајам се организује уз подршку Немачке развојне сарадње коју спроводи Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit – GIZ.

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

(ВИДЕО) Матурантским плесом средњошколци послали најлепшу слику из Кикинде

Уз звуке из Штраусове опере „Слепи миш” кадрил на тргу испред Градске куће матуранти средњих...

(ВИДЕО) Кикиндски малишани учествовали у Кросу РТС-а

Малишани из кикиндских вртића учествовали су на 34. кросу РТС-а „Кроз Србију“. У дворишту Гимназије „Душан Васиљев“...

Don`t copy text!