27 септембра, 2023

(ВИДЕО) Плави балони у знак подршке особама са аутизмом

Плави балони данас су послали важну поруку. Други април обележава се као Светски дан одоба са аутизмом. Тим поводом, дружењу и радионици у Друштву за ментално недовољно развијене особе „Чигра“ прикључили су се и чланови Градског одбора Српске напредне странке желећи да им, како је истакла председница тог одбора Станислава Хрњак, пруже подршку свесни потешкоћа са којима се особе са аутизмом и њихове породице сусрећу.

Чланови СНС-а су „Чигри“, у складу са потребом коју су изразили у том удружењу које има тридесетак чланова, донирали телевизор.  Значајан им је, како је указала Сандра Бабић, секретарка Удружења, за музичке и друге активности у оквиру радних терапија.

Подршку „Чигри“ можете пружити и ви. Од понедељка, они ће, испред просторија свог удружења у улици Краља Петра Првог, продавати ускршње украсе које су израдили са пуно труда и љубави.

Пронађите времена да их посетите.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!