Велики број рекламација за услуге упућен компанији ФЦЦ

Испред просторија компаније ФЦЦ, у суботу, у време када је за грађане отворен шалтер за жалбе, затекли смо велики број суграђана који су желели да разреше проблеме и недоумице које имају због рачуна за одношење отпада. Неки од проблема, како смо сазнали, од окупљених датирају  више година. Такав проблем изложио нам је Ђуро Грубишић.

-Дошао сам још једном  да пријавим промену броја чланова домаћинства. Раније сам се обраћао писменим путем и нисам добио никакав одговор. Сада сам решио да лично изнесем проблем како би ми неко дао одговор када ће он бити решен. Већ пет година покушавам да  урадим промену броја чланова у домаћинству и нико не реагује – додао је Грубишић.

 

Ирена Барна донела је рачуне од читаве 2023. године.

-Желим да ми неко покаже који месец није плаћен. Добила сам велик рачун и испало је да ниједан рачун ФЦЦ-а нисам платила пола године уназад.  Ту су рачуни од јануара до децембра који су доказ да сам редован платиша, па сада нека ми пронађу који месец није плаћен – огорчена је суграђанка.

Свештеник Јожеф Мела жалбу је упутио у име Римокатоличке жупе.

-Цркви у Банатској Тополи стигао је допис да им се јави квадратура. То сам и урадио и никакав одговор ми није стигао на мејл. Послао сам и препоручено писмо и на адресу у Кикинди и на адресу централе компаније у Београду и никакав одговор немам. Иако редовно плаћамо одношење отпада на рачуну нема трага да сам и један динар уплатио. Нико не зна колики је износ који треба да плаћамо. На рачуну пише да је износ 2.066 динара, па испод тога да је за уплату 1.300 динара. Шаљу и рачун на 717 динара већ три пута. Он је плаћен, а нема трага о томе. Желим да коначно решимо шта и колико плаћамо и зашто се уплате не виде – додаје Јожеф Мела.

Подсетимо да корисници комуналних услуга са територије Града од 1. фебруара 2024. године на адреси Генерала Драпшина број 20, имају право да подносе рекламације одговорној особи испред компаније ФЦЦ Кикинда. Радно време рада са странкама je сваке суботе од 9 до 13 часова.

А.Ђ.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!