30 новембра, 2023

Важна порука пред изборе: Напредак или назадовање Србије – одлучујемо 17. децембра

Листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ одржала је предизборни скуп у Смедереву, на којем су се обратили председник Србије Александар Вучић и потпредседник Владе и председник Српске напредне странке Милош Вучевић.

Подсетимо, претходно су предизборни скупови одржани у Пироту и Лесковцу на којима је председник Србије позвао грађане да гласају за наставак развоја Србије и бриге о људима, те стабилност и мир.

Председник Вучић је истакао да 17. децембра гласамо или за напредак, или за назадовање Србије.

– Имате два избора – да гласате за Драгана Ђиласа или за листу „Александар Вучић -Србија не сме да стане“, јер сви ти други су глас за њега. Сви ће они бити са Ђиласом! Нису ми људи веровали када сам то причао, а сада видите да је све истина – истакао је Вучић.

Спортска хала у Смедереву је била пуна већ сат времена пре почетка митинга, а народ је остао и испред дворане.

– Мене нико не може да зове из амбасада, и да ми говори шта да радим. Ево говорили су да нећу смети да распишем изборе због Американаца. У овој земљи одлучују грађани Србије, а не било која амбасада. Данас имамо слободарску и независну Србију. Али то није дато заувек, то се промени очас посла. Као што се одвојила Црна Гора, као што су отели Косово – каже председник.

Вучић се посебно захвалио пензионерима што су имали разумевања за своју државу.

– За пензионере 30. новембра иде 20.000 динара. 1. децембра 10.000 за корсинике социјалне помоћи. Од првог јануара још 14.8 посто повећања пензија. Пензије морају да прате плате, и бићете још задовољнији. И све то можемо да изгубимо у једном дану – казао је он.

Истиче да је он председник који ради за народ, и каже да грађани неће гласати само за посланичке листе, већ за или против Вучића.

(Извор: 24седам)

не, не , не!!!!!!