27 септембра, 2023

Вандализам на згради иђошке школе

Хулиганство ни у малим срединама, нажалост, више није ретка појава, судећи и по инциденту у Иђошу у којем су, у току ноћи, разбијена улазна врата на згради Основне школе „Миливој Оморац“.

– Хвала „културним“ и „васпитаним“ појединцима који „поштују“ образовну и васпитну установу у малој средини у којој живе. Установу која васпитава и образује децу, која несебично свима помаже у многим сеоским активностима, чије је двориште отворено за све мештане, на чија врата могу увек да закуцају и да се обрате сваком од запослених за било какву помоћ или сарадњу – обавестио је о догађају директор Школе, Александар Аћимов.

Он је додао да се, у последњих неколико година, колектив много трудио да услови боравка у Школи буди бољи, да настава деци буде занимљивија, да родитељима буду од помоћи и исказао дубоко разочарање због инцидента.

Како је затим навео Аћимов, брзом акцијом припадника Полиције, пронађени су починиоци и штета ће бити надокнађена. Додао је да му је драго што нису у питању ученици школе.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

(ВИДЕО) Свечано у Руском Селу: Откривању споменика Арсенију III Чарнојевићу присуствовао и министар Селаковић

https://youtu.be/MlYvG-bjOyM?si=sbwb-0JjjaELrL5M У порти храма Успенија Пресвете Богородице у Руском Селу, уприличено је откривање и освећење...

не, не , не!!!!!!