30 новембра, 2023

Установљена Плакета др Јелена Мићевић Карановић

Високa школa струковних студија за образовање васпитача  установила је  Плакету  која ће носити име прерано преминуле, многим студентима омиљене, професорице ове школе, др Јелене Мићевић Карановић. Иницијативу је покренуо бивши студент Немања Савић, а одлуку је донело Наставно-стручно веће ове високошколске установе.

 

-Плакета ће бити додељивана сваке године 4. априла, на Дан школе, а лауреат ће бити најбољи студент генерације на мастер струковним студијама јер је професорица Јелена била координаторка наставе на мастер студијама. Наша школа обележава седам деценија постојања и читава година је у знаку значајног јубилеја. И ово ће бити прилика да се присетимо драге професорице Јелене која је оставила изузетан траг у нашој школи – истакла је директорица школе Ангелa Месарош Живков.

Подсетимо др Јелена Мићевић Карановић  преминула је прошле године у 52. Години. Била је професор за психолошку групу предмета и члан Савета школе. Њен стручно-научни рад остао је упамћен. Ауторка је и рецензент многих универзитетских уџбеника.

не, не , не!!!!!!