3 октобра, 2023

Успешан одбојкашки викенд за клубове с именом града, бољи од Сремица и Сремаца

Одбојкашице Кикинде 0230 и одбојкаши клуба с именом града били су успешни у утакмицама петог кола Друге лиге „Север” ОС Војводине. Кикинђанке су вечерас резултатом 3:1 (25:18, 22:25, 25:23, 29:27) победиле у Инђији екипу Младости, док су момци синоћ у „Језеру” савладали 3:2 (20:25, 25:17, 26:24, 17:25, 15:4) Словена из Руме.

Лагано су ученице тренера Игора Голијанина добиле први сет у Инђији, а онда се опустиле у другом. Ушле су тако ривалке у егал меч, а дисциплина у игри односно освајање дугих поена превагнули су у корист наше екипе.

–  Утакмицу смо отвориле одличним сервисом, али онда у другом сету попустила нам је концентрација. У преостала два сета која смо решиле у своју корист, показале смо да смо технички квалитетнија екипа, а у битним тренуцима и одлучнији састав. Уживале смо у овом мечу, честитке иду и домаћим одбојкашицама, а поготово мојим саиграчицама. Позивам љубитеље одбојке да нас подрже у недељу у нашем „Језеру”, тада ћемо дочекати НС Волеј тим – каже капитенка Ивана Милић.

Почетак недељног сусрета предвиђен је за 16 сати.

ГЖОК КИКИНДА 0230: Маћош, Пилиповић, Чарапић, Берић, Сараволац, Алексић, Племић, Пролић, Ђорђевић, Голијанин, Милић.  

Нешто тежи задатак на путу ка победи имали су момци Кикинде. Словен из Руме повео је у нашој спортској дворани, Кикинда је прекренула на 2:1 у сетовима, а онда је тим из Срема још једанпут поравнао. Није, међутим, у одлучујућој петој деоници меча било недоумице. Момци тренера Милана Радосавчева „почистили” су Румљане с уверљивих 15:4, за три бода, а гостима је припао један утешни.

Предстојећег викенда Кикинда ће у Бач, тамо ће одмерити снаге с Партизаном.

Оба наша тима налазе се у средини табела, девојке с три победе и два пораза, а момци имају обрнути биланс.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!