„Улица отвореног срца“ за децу са ахондроплазијом

Туристичка организација Града ће у суботу, 27. јануара, први пут организовати хуманитарну манифестацију „Улица отвореног срца“. Приход од акције намењен је Удружењу „Деца са ахондроплазијом Србије“ са седиштем у Кикинди.

– Одлучили смо да направимо хуманитарни базар и помогнемо удружењу у којем су родитељи деце са овом ретком болешћу. Држава плаћа њихово лечење, али им је новац потребан и за многе друге ствари – за витамине, путовања – каже в. д. директорица Туристичке организације Града, Јасмина Миланков.

У „Улици отвореног срца“ на градском тргу хуманитарни базар ће трајати од 10 до 16 сати, а од 11 до 13 сати одвијаће се и програм у којем ће учествовати: Хорић ОМШ „Слободан Малбашки“, Плесна школа „Dance N Soul“, млађи дечији ансамбл АДЗНМ „Гусле“, Школа модерног плеса УГ „Step Up“, Бубњарска секција Кикинда, кловнови, аниматори, штулаши, а биће ту и кутак за осликавање лица малишана,  „чај од срца“ Црвеног крста и, најважније, кутије за прилоге, наводе у Туристичкој организацији.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!