Ухапшене четири особе које се сумњиче за више крађа и тешких крађа

Припадници Министарства унутрашњих послова, УКП, Службе за сузбијање криминала и Полицијске управе  Кикинда, ухапсили су четири особе из Хоргоша због сумње да су од почетка године, на територији Хоргоша извршиле више кривичних дела тешка крађа и крађа.

Претресом стана и других просторија осумњичених А. К. (1998), Е. К. (2005), К.К. (1993) и А. П. (1990) полиција је пронашла алат за који се сумња да је коришћен приликом крађа. Код К. К. пронађена је и извесна количина материје за коју се сумња да је амфетамин.  Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити спроведени Основном јавном тужилаштву у Сенти.


Од почетка године, на подручју Хоргоша пријављено је 16 кривичних дела крађа, од којих је осам расветљено и девет тешких крађа од којих је седам расветљено.

 

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!