У саобраћају, за викенд, двоје повређених

На подручју Полицијске управе у Кикинди за дане викенда догодиле су се две саобраћајне незгоде у којима су две особе задобиле лакше телесне повреде. Настала је материјална штета у износу од 70 хиљада динара. Саобраћајне незгоде су се догодиле због: радње возилом и неприлагођене брзине.

Због учињених саобраћајних прекршаја, захтеви за покретање прекршајног поступка поднети су против 26 учесника у саобраћају и издато је 76 прекршајних налога.

Истовремено, из саобраћаја је због управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци искључено 11 возача, од чега је шесторо задржано у трајању до 12 сати јер је измерена количина алкохола у организму прелазила границу од 1,2 промила, односно, имали су недозвољене психоактивне супстанце.

Такође, откривенa су 24 прекршаја некоришћења сигурносног појаса, 39 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возила и 94 осталих прекршаја.

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....