У потрази за бољом верзијом себе – комедија ситуација и карактера на „Кикиндском лету“

Трећа комедија у низу на „Кикиндском лету“, „Идеална половина“, привукла је у двориште Курије највећи број публике до сада. Играјући на карту познатог имена, продукција „Академије 28“ пласирала је лаку и питку причу, баш како је и најваљују, са Миланом Калинићем у главној улози.

Ипак, и остали дао ансамбла, иако мање познат, пре свих Зинаида Дедакин, као мајка, Анастасиа Мандић као психотерапеут и Вучић Перовић као лични тренер, показали су завидан комичарски дар и, уз породичну драму (комедију), учинили да се гледалац с лакоћом идентификује с ликовима и насмеје – самом себи.

Аутор овог савременог комада са много сасвим актуелних мотива је Милана Деполо.

– Ово је комедија која поставља многа питања, и даје прилику да размислимо о важним ставрима у свом животу – каже Зинаида Дедакин.

Милан Калинић игра човека у средњим годинама који је превише везан за мајку, али покушава да се избори са тим.

– Ово је добар текст, добри су глумци и, уз добру игру, то је спој који даје успешну представу коју публика воли. Многи се препознају, можда је и то разлог што је представа добра. Говоримо о свакодневним проблемима на духовит начин. Људи воле да се насмеју ономе што препознају код себе – закључио је Калинић.

Тако је и било на синоћњем извођењу, посебно за публику у првим редовима која је успела добро да чује и види све финесе у тексту и глумачкој игри.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!