У плану изградња објекта за технички преглед возила и магацина брзе поште

Фирма „Балкан 2020“ из Смедерева, повезана са Бекс Експрес курирском службом из Шапца у Кикинди планира градњу објекта за технички преглед возила и магацина брзе поште. На парцели на којој је планирана градња већ постоји изграђена породична стамбена кућа приземне спратности, укупне бруто површине 203 квадрата, која је предвиђена за рушење, преноси портал  Екапија.

Објекат за технички преглед путничких возила тежине до 3,5 тона састоји се из административног дела са једном технолошком линијом пролазног типа. Постављен је тако што је његова краћа страна постављена паралелно улици. Административни део објекта је постављен уз грађевинску линију, док је технолошка линија постављена са унутрашње стране. Улаз у објекат планиран је са југозападне стране. Укупна бруто површина објекта за технички преглед је 165,29 метара квадратних.

Магацин брзе поште постављен је у другом делу комплекса, паралелно објекту за технички преглед возила. Улаз у објекат магацина планиран је са северозападне и југоисточне стране. Укупна бруто површина магацина износи 129,41 квадрата.

Колски и пешачки улаз у комплекс обезбеђени су са јавне саобраћајнице из улице Стевана Сремца. Планирано је формирање интерне саобраћајнице око објеката у циљу обезбеђивања приступа објекту и противпожарним условима. Пројектована су три паркинг места.

Инвеститор је „Балкан 2020“ из Смедерева, компанија повезана са Бекс Експрес курирском службом из Шапца, а пројектант је „Архилајн“ из Шапца.

 

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!